Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Πέργκολες

 
Πέργκολες
Gelis Βιοτεχνία Τεντών Βόλος
Η επιχείρησή μας “Gelis Βιοτεχνία Τεντών” η οποία εδρεύει στην οδό Αναλήψεως 55 στον Βόλο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο της τοποθέτησης συστημάτων σκίασης και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευές πέργκολας σε αίθριους χώρους, ταράτσες, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α. σε όλο το Βόλο και τις γύρω περιοχές.
 
Χρησιμοποιώντας εξαίρετα υλικά κατασκευής οι πέργκολες κατασκευάζονται και λαμβάνουν το ακριβές επιθυμητό μέγεθος, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου που διαθέτετε.  Στις κατασκευές πέργκολας χρησιμοποιούνται ανθεκτικά τεντόπανα που προσφέρουν αποτελεσματική σκίαση αλλά και προστασία από τις καιρικές συνθήκες.
 
Στον τομέα των υφασμάτων η εταιρία μας καινοτομεί σε συνεργασίες με τα κορυφαία τεντόπανα της ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς υφάσματα αυτοπλενόμενα (self cleaning), black out (πλήρης συσκότισση), τεντόπανα ψηφιακής εκτύπωσης (άριστα αποτελέσματα στην απόδοση χρωμάτων), υφάσματα perla reflection (με ανάκλαση ηλιακής ακτινοβολίας), υφάσματα διάτρητα (διαπερνά ο αέρας).
 
Έτσι λοιπόν ο καταναλωτής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε μια τεράστια γκάμα ειδικών υφασμάτων και εκατοντάδων σχεδίων που καλύπτουν όλα τα γούστα.
 
    Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές και εξυπηρετούμε άμεσα το Βόλο και τις γύρω περιοχές. 
 
Κατόπιν επικοινωνίας ερχόμαστε στο χώρο σας, μελετάμε όλες τις παραμέτρους και κατόπιν συνεννόησης μαζί σας, σας προτείνουμε εφαρμογές που ταιριάζουν αισθητικά απόλυτα στον χώρο σας και συμβαδίζουν στην οικονομική σας δυνατότητα.

Δουλειές μας
Δείτε κάποιες από τις δουλειές μας

Περισσότερες Δουλειές Μας
 

Βιοτεχνία Τεντών Gelis | Τέντες, Είδη Σκίασης, Τέντες Σκάφους Βόλος Μαγνησία 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!
Αναλήψεως 55 - Βόλος
Τηλ: 2421040922 Κιν: 6945878540